11. srpna 2013

Vše nové

Po delší pauze, roku jsem zpět  ... stala se hromada věcí, která mi změnila život  ... založil jsem s Ondrou Pláteníkem Práci s Hendikepem o.p.s. piplal jsem se s webem  www.praceshendikepem.cz,  s kterým mi pomáhal Honza Polzer. Poznal jsem lidi, kreří mi dávali i brali energii  ... Díky Standovi Kutáčkovi jsem měl na hrbu 50 lidí a staral sem se jim o IT a dělal sem jim support - Ekologický právní servis a AK Šikola & partneři  a jen díky nim sem tam, kde jsem, je to parta lidí, kteří si umějí pomáhat ... Dal sem se Zuzkou Korčákovou do kupy FB page Svojda, Čenda a příšeráci. Už si nepamatuji co víc pro mě tak důležitého se stalo, když si vzpomenu tak to sem dopíšu :-)
 ...konečně jsem potkal Daniela Havlíka, jehož si strašně moc vážím za to co vše dokázal ...
 ... koupil sem si kolo a bolí mě z něj zadek.
Teď jsme s Jan Polzer zvládli dát do kupy web pro Lukáška .-)
Lukášek má DMO, je na vozíčku, kdyby jste ho chtěli podpořit v jeho léčbě tak pro nej začněte, třeba sbírat víčka od PETek víc na http://www.lukasekdmo.cz/
A jak sem potkal Lukyho a jeho mamku? ...
    ... takle koukám po Facebooku a vidím událost Akce Brno, II ročník .... ZOO a říkám si, konečně důvod se podívat po 5 letech do Brněnské Zoo. Cesta bez problémů šalina a pak pěcha. Před Zoo už čekal hlouček mamin s děckama, byl sem jedinej "dospělej chlap" prohlásila jedna z mamin :-). Koupil jsem si vstupenku a lístek na vláček, vyrazili jsme do kopečka ke stanovišti vláčku, mezi tím nám jeden frnknul. První důvod se seznámit mamči se dali do hovoru a krmení "divé zvěře" děcek. Pak sem se odhodlal k tomu, že jsem ze sebe "vykoktal své jméno :-)", udělal jsem pár fotek, nastoupili sme do vláčku a jeli nahoru. Vláček nahoře zastavil, vyndali sme kočárky a vozíky, mamči že maj hlad ..., tak sme si šli sednout k občerstvení, než sme tam došli, opět došlo na hádání mého věku ... Katka - maminka Lukáška - " je ti maximálně devatenáct ..." ve skrytu duše si říkám " já budu furt mladej ... :-D". Dal jsem se do řeči s maminama, probírali jsme vše možné ..., a pak sem se zakecal s Katkou - maminkou Lukáška, který zrovna baštil, Katka říkala že zbírá víčka, staré komponenty do Pc a staré mobily, tak si říkám co udělat pořádný web ... :-)

Ps: jinak mám rozdělaných pár projektů, o kterých nemůžu samo mluvit :-)
    a pak možná je tu někdo s kým bych si přál bydlet a zestárnout ...

   S Danem Havlíkem v Praze na Andělu

Žádné komentáře:

Okomentovat